Oletko konsultti ja haluat kasvattaa myyntiäsi? Tee kuten Mirja ja käytä KivaQ W: tä

Kuka olet ja mitä teet?

Mirja Ulmanen, Koulutus- ja kehittämispalvelut Mirja Ulmanen Oy, www.koulutuspalvelut.fi

Tarjoan koulutus- ja kehittämispalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja työyhteisöille. Työhyvinvointi kulkee jokaisessa valmennuksessa tärkeänä elementtinä. En tarjoa  hyllystä poimittua konsulttipakettia, vaan jokainen valmennus  räätälöidään  kuhunkin tarpeeseen ja tehtävään työhön. Työyhteisö on yhteisö, siksi myös valmennuksissani  toimitaan porukassa. Hankalatkin asiat menevät perille, kun niitä pallotellaan taiten ohjatussa ryhmässä, oli kyse sitten uusien toimintatapojen jalkauttamisesta tai huonosta henkilökemiasta. Turvallisessa ilmapiirissä saa sanoa ääneen, kysellä, purkautua, väitellä ja myös purnata. Vien viestiä eteenpäin puoleen ja toiseen. Tärkeää on, että ihmistä oikeasti kuunnellaan, niin pahoin- kuin hyvinvoinnissakin. Motto:” Jos sulla on koulutuspulmanen , soita Ulmanen!” Huumori on aina mukana.

 

Miksi rupesit käyttämään KivaQ W työhyvinvointikyselyä?

Osallistuin itse yrittäjänaisten kyselyyn n. 10 vuotta sitten. Tykästyin kyselyn helppouteen ja purkutapaan ja miten kehittämistyöhön osallistetaan  itse työntekijät. Hehän tietävät käytännössä arkityön sudenkuopat. Työkalu tuntui sopivan konsulttitoimintaani ja osallistuin KivaQn järjestämään fasilitaattorikoulutukseen.

 

Mitkä ovat hyödyt sinulle konsulttina ja asiakkaillesi?

Konsulttina arvostan, että voin toteuttaa kyselyn yhdessä asiakkaan kanssa ilman kolmatta osapuolta, itse toteutus on tarvittaessa supernopea ja vastausprosentti on yllättänyt asiakkaani iloisesti.  Samoin tuloksien käsittely tukee yrityksen jo käynnissä olevia  kehittämisprojekteja. Kyselyn avulla olen päässyt myös sisään yritykseen ja jatkamaan kehittämistyötä, esimerkkinä Lean -projektit. Saan itse myös tietoa työni vaikuttavuudesta kyselyn avulla.

Asiakas ei maksa turhasta ja kyselystä saa hyviä numeerisia tunnuslukuja seurantaan. Asiakkaan on helppo päästä sisään kyselyyn koska lyhyessä kyselyssä ei huku turhaan tietotulvaan. Kysely paljastaa nopeasti kehittämistarpeet. Kyselyyn olen usein lisännyt juuri sille yritykselle ajankohtaisia lisäkysymyksiä.

 

Mitä suosittelisit muille työelämän kehittämiskonsulteille?

Tutustu ja pilotoi kysely ja työpaja. Osallistu itse koulutukseen. Saat hyvä työkalun liiketoimintaasi ilman turhia lisenssi- tai sopimuskuvioita. KivaQlta saa tarvittaessa asiantuntijatukea. Saat heti käyttöösi yli 30 000 vastauksen vertailuaineiston. Sovelluksen nopea online ristiintaulukointi on erittäin hyvä tapa sitouttaa koko henkilöstö.