KivaQ-fasilitaattorit

KivaQ-fasilitaattori (ent. Metal Age -fasilitaattori) on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka toimii kehittämisworkshopin vetäjänä ja auttaa työtiimiä keskittämään voimavaransa workshopin aikana tavoitteiden saavuttamiseen. Fasilitaattori toimii myös työtiimin ulkopuolisena jäsenenä puolueettomana neuvonantajana. Fasilitaattorin tehtävänä ei ole antaa valmiita ratkaisuja, koska jokainen työtiimi on yksilöllinen ja tietää parhaiten itse, mitkä ratkaisut heillä toimivat ja mitkä eivät.

Kaikki KivaQ-fasilitaattorit ovat käyneet yrityksemme järjestämän fasilitaattorikoulutuksen. Yrityksemme omiin fasilitaattoreihin voit tutustua alla.

Ove Näsman - KivaQ-fasilitaattorit

Ove Näsman

Työterveyshuollon erikoislääkäri Ove Näsman on KivaQ-menetelmän (ent. Metal Age) kehittäjä. Ove on tehnyt pitkän uran työhyvinvoinnin kehittämisen parissa ja kuuluu alansa arvostetuimpiin henkilöihin.

Josefin Jensén - KivaQ-fasilitaattorit

Josefin Jensén

Josefin Jensén on lisensoitu fysioterapeutti ja personal trainer . Hän fasilitoi KivaQ-workshopeja ja työskentelee asiakkaiden kanssa fysioterapeuttina sekä henkilökohtaisesti että ryhmissä.

 

Sabina Simola-StrömSabina Simola-Ström

Sabina Simola Ström on KivaQ:n kehityspäällikkö ja kehityspsykologian maisteri. Hänen erikoisalaansa ovat rakentava, empaattinen viestintä, työyhteisöjen kehittäminen ja projektihallinta.

KivaQ-fasilitaattorit muualla

Tällä hetkellä KivaQ-fasilitaattorikoulutuksen käyneitä henkilöitä on jo lähes 300. Näistä osa toimii Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Fasilitaattorikoulutuksen käynyt henkilö saa vapaasti, ilman lisenssimaksua, käyttää KivaQ-menetelmää työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämiseksi.

Sinustako KivaQ fasilitaattori?

KivaQ Oy Ab järjestää säännöllisesti fasilitaattorikoulutuksia työhyvinvoinnin parissa toimiville ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajana toimii työterveyshuollon erikoislääkäri Ove Näsman, joka on KivaQ-kyselyn kehittäjä ja on yhdessä Työterveyslaitoksen emeritusprofessori Juhani Ilmarisen kanssa kehittänyt KivaQ-kehittämisworkshopin.

Opetusmateriaalina koulutuksissa käytetään KivaQ menetelmän käsikirjaa. Koulutuksen jälkeen osallistuja voi toimia KivaQ-workshopien fasilitaattorina ja hänellä on oikeus käyttää työssään KivaQ-menetelmää vapaasti ilman lisenssimaksua.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _