Työhyvinvointiluennot ja muut palvelut

KivaQ järjestää myös työhyvinvointiin liittyviä luentoja ja seminaareja asiakkaan toivomusten mukaan kaikkialla Suomessa. Työterveyshuollon erikoislääkäri ja KivaQ:n perustaja Ove Näsman on arvostettu luennoitsija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hän on tehnyt töitä työhyvinvoinnin parissa jo usean vuosikymmenen ajan. Näsman on lisäksi kehittänyt sekä KivaQ W-työhyvinvointikyselyn että KivaQ-työhyvinvoinnin kehittämismenetelmän. Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme luennoista.

Työhyvinvointiluentojen aiheita:

Työhyvinvointi ja nykyaikainen johtaminen, 45 min
Työhyvinvointiluento inspiroi lähiesimiehiä lähtemään rohkeasti kehittämään samanaikaisesti ja yhdessä koko tiiminsä kanssa omaa lähijohtamistaan ja alaistensa itsensä johtamista.

Työhyvinvointi kannattavana investointina, 45 min
Työhyvinvoinnin kehittämiselle on olemassa ”sosiaalinen tilaus”. Työnantajat ovat oivaltaneet, että kyseessä on win-win-tilanne, jossa sekä yksilöt että yritys hyötyvät.

Työyhteisötaidot, 45 min
Hyvä johtaminen ja hyvät alaistaidot ovat työhyvinvoinnin peruspilareita. Yhdessä ja hyvän tunneälyn avulla syntyy tulosta.

Työhyvinvoinnin kehittäminen käytännössä, 45 min
Osallistavat työhyvinvoinnin arviointi- ja kehittämismenetelmät KivaQ W-kysely ja KivaQ-kehittämisworkshop. Case-esimerkkejä. Dokumentaationa 34 sivuinen ”Metal Age ja Kiva-kysely”-opas á 25 €, mikäli asiakas haluaa.

Johtajan työhyvinvointi
Vain hyvinvoiva johtaja pystyy aidosti välittämään alaistensa työhyvinvoinnista ja tämän kautta kehittämään tuottavuutta ja kannattavuutta.

Huom. Luentojen sisältö räätälöidään aina tilaajalle sopivaksi.

Luentohinnasto
1100 € / luento
1500 € / 2 luentoa
Hintoihin lisätään alv 24 % ja matkakulut.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _