Helppo, nopea ja edullinen työhyvinvointikysely

Mittaa työhyvinvointia

KivaQ W on lyhyt mutta silti kattava työhyvinvointikysely. Se on lisäksi Suomen edullisin ja helppokäyttöisin työkalu työhyvinvoinnin mittaamiseen ja analysointiin. Sinun ei tarvitse investoida ohjelmistolisensseihin ja avausmaksuihin. KivaQ suosittelee, että ensimmäinen kysely tilataan konsulttipalveluna. Sen jälkeen organisaatio voi itse toteuttaa kyselyä, jolloin rahat voidaan kohdistaa työterveyttä edistäviin aktiviteetteihin. . KivaQ W:llä mittaat ja analysoit henkilöstösi työhyvinvointia – helposti, nopeasti ja edullisesti. Maksat ainoastaan tilatusta kyselystä ja saat kyselyn kaikki toiminnot käyttöösi. Ota heti ensimmäinen askel, ja mittaa työhyvinvointia KivaQ W työhyvinvointikyselyllä. Vakiokysymykset ovat 19 eri kielellä.

Kysely toimii erinomaisena mittarina ja keskustelun avauksena myös KivaQ-kehittämisworkshopin alku- ja seurantatapaamisten yhteydessä.

mittaa työhyvinvointia psykososiaalinen työympäristökysely

Luotettava työhyvinvointikysely kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille

KivaQ W on kehitetty kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkilöstönsä työhyvinvoinnista. Kysely sopii sekä pienille että isoille organisaatioille kaikilla aloilla. Suuremmissa organisaatioissa henkilöstö voidaan kyselyssä jakaa pienempiin ryhmiin esim. osaston, henkilöstöryhmän, paikkakunnan tai maan mukaan. Kyselyä voi myös käyttää yksittäisten työtiimien työhyvinvoinnin mittaamiseen.

KivaQ W:n on kehittänyt palkittu työterveyshuollon erikoislääkäri, Ove Näsman, jolla on työhyvinvoinnin alalta yli 30 vuoden monipuolinen kokemus. Kyselyn peruskysymykset on laadittu tieteellisten tutkimustulosten perusteella. Lue lisää KivaQ W-työhyvinvointikyselyn validoinnista.

Parempi työhyvinvointi näkyy viivan alla:

 • vähemmän sairauspoissaoloja
 • kokonaistuottavuus kasvaa
 • kannattavuus paranee
 • kilpailukyky paranee
 • työpaikan maine paranee ja rekrytointi onnistuu paremmin

Tilaa kysely verkosta

KivaQ W-kysely tilataan täältä ja se on käytettävissä heti. Kysely sisältää 7 vakiokysymystä, joiden avulla saadaan ainoastaan oleellista tietoa. Lisäksi voit räätälöidä kyselyn omalle kohderyhmälle sopivaksi lisäämällä itse laadittuja lisäkysymyksiä. Kyselyyn vastataan nimettömänä, mikä edesauttaa korkean vastausprosentin saamista ja parantaa vastausten luotettavuutta. Kyselytulokset rekisteröityvät analyysimoduuliin reaaliajassa ja niitä voi muiden analyysien lisäksi verrata kattavaan referenssiaineistoon. Tutustu ja tilaa!

Helppo ja edullinen KivaQ W-työhyvinvointikysely

 • 7 vakiokysymystä, jotka mittaavat työhyvinvointia
 • lisää tarvittaessa omia kysymyksiä
 • käytettävissä heti
 • tuloksia voi analysoida monipuolisesti reaaliajassa
 • työterveyshuollon ammattilaisen kehittämä
 • validoitu konsepti
 • kustannuksiltaan edullinen
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _