KivaQ Uutiskirje, maaliskuu 2020

Hyvät KivaQ fasilitaattorit sekä KivaQ:n kyselyjen käyttäjät ja niistä kiinnostuneet,

Maailma on tilapäisesti muuttunut; viime viikon arki on tämän viikon poikkeustilanne.
Monien ihmisten perusrutiinit ovat tällä hetkellä muuttuneet. Saamme olla luovia ja kehittää uusia strategioita arkeemme. Pysytään positiivisina ja luotetaan siihen, että tilanne on tilapäinen ja arki palaa.

Tässä Uutiskirjeessä kerromme lyhyesti mitä on ajankohtaista KivaQ:ssa:

1. KivaQ kyselyn uusista toiminnoista ja hinnoista
2. Greetings from London; KivaQ:n vierailusta Lontoossa
3. KivaQ arjessa: ÅHS

1. KivaQ kyselyn uusista toiminnoista ja hinnoista

KivaQ:n palvelu- ja kyselyhinnat ovat päivittyneet kevään kyselyapplikaation päivityksen yhteydessä. Jotkut hinnat ovat nousseet ja jotkut hinnat ovat laskeneet.
Muun muassa seuraavat parannukset on nyt tehty kyselyyn:
• KivaQ kyselyt ovat saaneet uudet nimet. KivaQ kyselyt ovat nyt: KivaQ W (= Work Wellbeing), KivaQ E (= Equality) ja KivaQ M (= Monikäyttö).
• Kyselytilaus voi keskeyttää, tallentaa ja jatkaa myöhemmin.
• Hierarkkiseen organisaatiopuuhun voi lisätä alaryhmien henkilöstövahvuudet, jolloin ohjelma laskee ryhmien vastausprosentit.
• Kyselytuloksista saa PDF-raportteja.
• KivaQ W työhyvinvointikyselyn uutena vertailutoimialana on nyt julkaistu ”Julkinen hallinto ja maanpuolustus; pakollinen sosiaalivakuutus”.

 

2. KivaQ osallistui Wellbeing at Work event:iin Lontoossa marraskuussa.

Hyvää verkostointia kun KivaQ pyrkii UKn markkinoille. Kuvassa vas. Chris (järj), Sabina ja Markus. KivaQ osallistuu vastaavaan tilaisuuteen Singaporessa heinäkuussa, edellyttäen että se järjestetään suunnitellusti.

 

3. KivaQ arjessa

Tämän uutiskirjeen KivaQ arjessa- kertomus kertoo Ålands Hälso- och Sjukvård:istä (ÅHS) joka teki selkeän parannuksen omassa KivaQ tuloksessaan 2019 verrattuna edelliseen mittaukseen pari vuotta aikaisemmin. Suurin muutos oli havaittavissa KivaQ workshopryhmissä (8 ryhmää; n 150 työntekijää) jossa KivaQ index (7 vakiokysymysten keskiarvo) oli noussut selkeästi.

 

 

 

Voikaa hyvin ja pitäkää huolta toisistanne.
Saaristoterveisin,
KivaQ tiimi (Sabina, Markus ja Ove)