Työhyvinvoinnin asiantuntija

KivaQ tuottaa yrityksille ja organisaatioille palveluja ja tuotteita henkilöstön työhyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. KivaQ on työhyvinvoinnin asiantuntijaorganisaatio. Uskomme konkreettisten toimenpiteiden ja osallistavan johtamisen olevan avainasemassa työhyvinvoinnin kehittämisen onnistumisessa. Tarjoamme yrityksille tuotteita ja menetelmiä, joiden on sekä tieteellisesti että käytännössä todistettu auttavan organisaatiota ja sen henkilöstöä kohti yhä toimivampia työyhteisöjä sekä parempaa työhyvinvointia, kokonaistuottavuutta ja kannattavuutta.

KivaQ tarjoaa palveluitaan valtakunnallisesti. Kotipaikkakunta on Kemiönsaari.

Kokenut ja luotettava toimija

Ove Näsman

KivaQ fasilitaattoriKivaQ:n perustaja on työterveyshuollon erikoislääkäri ja työhyvinvoinnin asiantuntija Ove Näsman, jolla on yli 30 vuoden kokemus työhyvinvoinnin eri osa-alueista ja työterveyslääkärin käytännön työstä. Yrittäjänä hän on auttanut julkisen sektorin organisaatioita ja yrityksiä parantamaan tulosta ja tuottavuutta työhyvinvointia kehittämällä vuodesta 2010. Hän on valmentanut erilaisia työyhteisöjä, esimiehiä ja johtoryhmiä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Kehittämänsä KivaQ-menetelmän avulla Ove on ollut mukana rakentamassa uudenlaista yhdessä tekemisen kulttuuria työpaikoille. Lisäksi Ove on kouluttanut KivaQ fasilitaattoreita Suomessa ja ulkomailla.

KivaQ-menetelmää on käytetty mm. Druvan-hankkeessa, joka palkittiin kansallisella työsuojelupalkinnolla 2007. Suomen Työterveyslääkäriyhdistys palkitsi Oven vuonna 2010 Vuoden työterveysteko -palkinnolla. Katso lista Ove Näsmanin julkaisuista.

Yrittäjän arkea tasapainottavat kalastus, metsästys ja syksyisin sienestys. Liikkuminen on entiselle Suomen jääkiekkomaajoukkueen lääkärille tärkeää, ja vapaa-aika kuluu erityisesti hiihdon, golfin, pyöräilyn ja uinnin parissa. Tenniksessä tavoitteena on menestyä lääkäreiden maailmanmestaruuskilpailuissa.

Sabina Simola-Ström

Sabina Simola-StrömSabina Simola Ström on KivaQ:n kehityspäällikkö ja kehityspsykologian maisteri. Hänen erikoisalaansa ovat rakentava, empaattinen viestintä, työyhteisöjen kehittäminen ja projektihallinta. KivaQ:ssa hän työskentelee työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämisen parissa sekä toimii sparraajana työhyvinvoinnin workshopeissa.

Omaa hyvinvointiaan Sabina Simola-Ström hoitaa olemalla paljon luonnossa sekä meren äärellä.

 

 

 

Työhyvinvointia saaristosta

KivaQ tekee yhteistyötä Hotel Kasnäsin kanssa. Se sijaitsee Kasnäsissa, keskellä Turunmaan kauneinta saaristoa. Kaikki KivaQ:n palvelut ovat toteutettavissa joko merellisessä miljöössä Hotel Kasnäsin tiloissa tai asiakkaan valitsemissa tiloissa missä tahansa Suomessa. Lisätietoja KivaQ:n ja Hotel Kasnäsin yhteistyöstä ja tarjoamista palvelukokonaisuuksista löydät täältä.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _